طراحی فروشگاه عینک Eye-d صرفاً یک عینک فروشی نیست. بلکه تجربه ای از خلاقیت درون محیط کسب و کار و تعاملی با فضای اجتماعی به شمار می رود. امروزه همه چیز برای ما در فضای اجتماعی (هم فضای مجازی و فضای حقیقی) معنا پیدا می کند. علاوه بر این، زندگی اجتماعی در شهر شلوغی مانند استانبول دارای بازخوردهای فراوانی است که از جمعیت زیادی بهره می برد. لذا Eye-d فقط یک فروشگاه عینک نیست، بلکه سعی داشته تا فضایی به عنوان ایستگاه تعاملات اجتماعی باشد.
طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه دارای ملزوماتی است که به فضا حس گالری هنری را اعطا کند تا این پروژه مبتنی بر تجربیات اجتماعی باشد. عرصه ها توسط پارتیشن های معمولی یا تناقضات موجود در رنگ متریال ها تفکیک شده اند. تمام مدل های عینک فروشگاه بر روی استندهای دیوار تعبیه شده اند تا میز گسترده ای برای گردش در ردیف بین مبلمان مرکزی و مشاهده همه مدل ها ایجاد شود.
همانطور که همه چیز در اطراف مشتریان قرار دارد، یک فروشگاه تخصصی را به خوبی تشریح می کند. بخشی از فضا به تعمیر و ساخت عینک تخصص یافته تا مراجعه کنندگان در یک نقطه متمرکز نباشند. با توجه به اینکه چشم شما اولین چشم انداز بدن شما محسوب می شود، عینک ها نقش بسزایی در شخصیت ظاهری شما ایفا می کنند. سقف فروشگاه به وسیله مکعب های چوبی از جنس OSB (OSB یک متریال فرآوری شده از تکه های چوب می باشد که فرایند ساخت آن به نئوپان شبیه است) می باشد که با الگوی تصادفی به سقف متصل شده اند. تعبیه یک خودرو و موتور سیکلت کلاسیک هم از چاشنی های زیباسازی چنین فروشگاهی به شمار می رود.
معماری فروشگاه بر اساس چشم اندازی از نور، شفافیت، مدرنیته و متمایز به اجرا رسیده تا تجربه یک فضای تعاملی و اجتماعی بیش از پیش حس شود. مبلمان وسط فضا برای این قرار گرفته تا هنگام نشستن برای تعمیر یا دریافت سفارش بتوانید با دیگران صحبت کنید و ارتباطی کوتاه یا بلند مدت با دیگران داشته باشید. این ویژگی کمک می کند که هنگام منتظر ماندن، زمان خود را به واسطه ارتباط با دیگران سپری کنید تا عنصر کندی زمان در چنین مکان هایی کمتر حس شود. برجسته سازی مجموعه به ورودی و سردر آن هم اختصاص یافته است. با وجود اینکه این فروشگاه در ساختمانی قدیمی واقع شده، اما ورودی مجموعه به واسطه شاخصه های مدرن و برجسته خود، فروشگاه را نسبت به محله متمایز ساخته است.
منبع:archdaily.com