اجرای سرامیک کف سرویس بهداشتی

برای این که فضای زیباتر و جذاب‌تری بعد از نصب سرامیک‌های سرویس بهداشتی داشته باشیم، بهتر است یک سری نکته و ریزه‌ کاری‌هایی را رعایت کنیم که در اینجا به شرح هر کدام از آن‌ها پرداخته‌ایم.

  • ابعاد سرامیک و کاشی‌های تهیه شده متناسب با فضای سرویس بهداشتی باشد. (سرامیک با ابعاد کوچک مناسب برای فضاهای بزرگ نیست و برعکس) اگرچه برای شیب دهی مناسب توصیه می‌شود حداکثر اندازه کاشی کف 30 سانتی متر باشد.
  • انتخاب سرامیک‌های براق و با رنگ روشن به بزرگتر جلوه دادن فضای سرویس بهداشتی کمک می‌کند.
  • بهتر است عرض سرامیک‌های مورد استفاده برای دیوارها و کف سرویس بهداشتی به یک اندازه باشد چرا که عدم تناسب این دو، باعث چفت نشدن بندها و عدم زیبایی و مرتب بودن فضا می‌گردد.

 

 

 

  • برای افزایش چسبندگی و جلوگیری از سقوط کاشی و سرامیک روی دیوار عایق کاری شده (مثل دیوار سرویس بهداشتی یا حمام و آشپزخانه)، باید با استفاده از یک لایه توری مرغی یا رابیتس روی عایق‌ها پوشانده شود.

دقت کنید که که کوبیدن میخ روی عایق مجاز نیست و باید توری کمی بالاتر از لایه عایق روی دیوار فیکس شود یا با حرارت دادن تکه‌ای ایزوگام آن را به عایق کاری بچسبانیم.

 

 

 

 

 

  • آخرین نکته برای اجرای سرامیک و کاشی سرویس بهداشتی این است که برای داشتن فضایی زیباتر، اجرای کاشی کاری باید از محل اولین نقطه دید بعد از باز شدن درب سرویس بهداشتی شروع شود.

 

اجرای سرامیک بدون بند

در این نوع از اجرا، سرامیک‌ها کاملا به یکدیگر چفت شده و بند بسیار باریکی بینشان قرار می‌گیرد که اصلا قابل دید نیست. اجرای این سبک، کار بسیار پیچیده و سنگینی است و علاوه بر مهارت بالا، هزینه بیشتری هم می‌برد اما در انتها فضایی یک دست‌تر و شکیل‌تر خواهیم داشت.

برای اجرای سرامیک بدون بند، معمولا از سرامیک‌های خاصی استفاده می‌شود که از لبه‌های تیز و مناسبی برای نصب برخوردار باشد و به راحتی کنار یکدیگر چفت شوند.

بقیه مراحل اجرا این سبک همانند سرامیک‌های معمولی است و فقط اجرای بند کاری را در انتهای نصب آن نداریم.

همچنین دقت داشته باشید که به خاطر نبود بند، استحکام سرامیک‌ها در این مدل پایین‌تر از نصب کاشی با بند کشی است و ممکن است به راحتی آسیب دیده و لب پر شود.