برهم کنش طبیعت و فضایی الهام بخش

طراحی مرکز LKKER Jingdezhen به گونه ای است که جریان آبی نیز از داخل آن عبور می‌کند. در طراحی این بنا هدف آن بوده است که  طبیعت اطراف بنا الهام بخش طراحان مشغول به کار در این فضا شود و در عین حال ارتباط عمیقی بین این محیط طبیعی و هنر سرامیک ایجاد گردد. برای رسیدن به این هدف، راهکار ارائه شده طراحی حجمی مانند نوعی از کوره های پخت سرامیک بوده است که جریان آب طبیعی درون سایت را احاطه می کند.

این کوره های پخت سرامیک در حقیقت ابزاری بوده اند که از زمان سلسله سونگ در حین تولید سرامیک، برای قرار دادن بدنه های پرسلانی در آنها استفاده می شده اند و بنابراین مانعی دربرابر خروج دود و آتشی بوده اند. این مرکز سرامیک در حقیقت به مثابه یک کوره عظیم طراحی شده است که هم ابتکارات معاصر طراحی را در بر می گیرد و هم رویه سنتی پیشه ساخت سرامیک را در نظر دارد.

 

 

طراحی نما اداری

 

این کوره استوانه ای بر روی جریان آب، شناور به‌نظر می رسد  و درحالیکه مانند پوششی حریم فضای داخلی را تعیین کرده است، جریان آب درون سایت پروژه را به داخل خود می کشد و در نهایت دیدی پانورامیک به خارج از مجموعه به وجود می آورد. کف این مجموعه، با توجه به پستی و بلندی‌های زمین ساخته شده است و فضای داخلی نیز، به‌دلیل وجود این پستی و بلندی‌ها، به‌طور طبیعی به دو سطح در دو تراز مختلف تقسیم شده است. این دو طبقه، بوسیله‌ی دو پلکان عریض به یکدیگر متصل شده‌اند که می‌توانند به عنوان فضایی برای دیدارها و جلسات و یا فضای نمایشگاهی استفاده شوند.

 

معماری اداریفضایی الهام بخش

 

برای نمای ساختمان نیز از سیستم تایل های مسی استفاده شده است. چیدمان این تایل ها که به صورت یک پرده بنا را احاطه کرده اند، میزان نور ورودی به داخل مجموعه را کنترل می کند. در عین حال که افکت زنگ روی پانل های مسی ظاهری شبیه به بافت و رنگ درون یک کوره پخت سرامیک را بر روی نمای مجموعه به وجود آورده است.
مرکز طراحی سرامیک “Sanbaopeng LKKER Jingdezhen” بر روی شیب دره‌ Sanbao، که در شهر “Jingdezhen” واقع شده است.

 

طراحی معماری اداری
طراحی نما
فضایی الهام بخش
طراحی در آب
معماری داخلی اداری
فضایی الهام بخش
طراحی در طبیعت
دیتیل
فضایی الهام بخش
طراحی اداری
پلان اداری

کانسپت طراحی

 

 

منبع: architizer.com