مردم همیشه مجذوب رسیدن به آسمان و لمس آن هستند. در حالی که بالی برای پرواز کردن نداریم، مطمئناً مهارت های هوشی و مغزی ما را به ساخت آسمان خراش های بلند و قدم زدن بر روی تراس های مرتفع تشویق می کند. این مطلب به معرفی 15 تا از زیباترین و خاص ترین برج های جهان پرداخته که در زمان ساخت آنها مردم آن کشور را شگفت زده کرده و امروز به عنوان نماد بزرگ ترین شهرهای جهان محسوب می شود.
برج خلیفه، دبی، امارات
با ارتفاع 828 متر بزرگترین سازه ساخته شده توسط بشر به شمار می رود و نشانه هایی از آرزوی های آینده نگر دبی به عنوان مرکز ثروت دنیا را یدک می کشد. با وجود مراکز خرید و هتل های مغرورانه اش، با 158 طبقه بلندترین مسجد جهان هم نامیده می شود. طراحی سه گانه به همراه لبه های کِرو هر ساختار این برج را منحصربه فرد ساخته است.
برج مخابراتی CN، تورنتو، کانادا
زمانی که این برج مخابراتی در سال 1976 تکمیل شد بلندترین سازه جهان به شمار می رفت. البته این ساختمان هنوز هم لقب بلندترین سازه جهان در نیمکره غربی را در اختیار دارد. در واقع برج CN کانادا جزء نمادهای ملی این کشور محسوب می شود و مربوط به شرکت راه آهنی بود که ساختمان قدیمی آن پشت همین برج واقع شده است.
برج مروارید شرقی، شانگهای، چین
با 468 متر ارتفاع زمانی بلند ترین سازه شانگهای محسوب می شد و هنوز هم یکی از زیباترین برج های مخابراتی دنیا به شمار می رود. در این سازه فوق العاده بازدیدکنندگان می توانند توسط سه تراس گسترده مناظر مختلفی از شانگ های را مشاهده کنند.
برج بیگ بن، لندن، بریتانیا
چیز جدیدی در مورد ساختمان بیگ بن نیست که بخواهیم توضیح دهیم، درست است؟
تقریبا این برج و مناظر اطرافش لنداسکیپ در اکثر فیلم های هالیوودی وجود دارد و نماد حقیقی شهر لندن است. این ساختمان 150 ساله هنوز هم در بسیاری از تحلیل های سازه و ساختمان ما را شگفت زده می کند.
مرکز تجاری جهانی شماره 1، نیویورک، آمریکا
برجی که جایگزین مجتمع های تجاری جهانی نیویورک پس از حادثه 11 سپتامبر شد. این برج که در ایستگاه ششم نیویورک قرار گرفته یکی از قابل بحث ترین ساختمان های جهان می باشد. با 1776 پا ارتفاع، عددی نمادین از سال ثبت عهدنامه استقلال را به رخ می کشد که عنوان کننده روح ناپایدار رشد اتقصادی آمریکا محسوب می شود. یک حرکت جسورانه و تبلیغاتی که از نشانه های آمریکایی بودن ساختمان است.